Metode de livrare /retur comenzi

Livrarile se efectueaza in Bucuresti cat si  in alte zone ale Romaniei,in termen de 1-5 zile lucratoare,de la data confirmarii comenzii. In perioadele de varf pentru cumparaturi si in perioadele de reduceri,  livrarea  necesita o perioda de pana la 10 zile.Confirmarea comenzii și costurilor de livrare se face prin e-mail sau/și telefonic. Magazinul nostru va expedia coletul prin intermediul unui curier , iar dvs. plătiți prețul coletului împreună cu taxa de livrare.

Informatii privind exercitarea dreptului de retur ( retragere):

In cazul în care la livrare constatati ca produsul(e)  este / sunt nefuncțional(e) sau prezintă defecte de fabricație, poți cere înlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediata a sumelor deja încasate de S.C SATURN ACCESORY fără alte despăgubiri.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice  comerciantului că renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice lucratoare de la primirea produsului..

In acest scop, trebuie sa notifici S.C SATURN ACCESORY în scris, prin email la office@saturn-accesory.ro , asupra intenției tale de a returna produsul(e)  achiziționat(e), in caz contrar, putem refuza returul acestuia / acestora.

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, inapoi la adresa – SAT FUNDENI , COM.DOBROESTI , STR.CIRESULUI NR.1 , JUD.ILFOV ,pe propria cheltuială. Pentru a face returul se va completa formularul  pe care il gasiti mai jos.

Produsul trebuie returnat fără întârziere, in caz contrar putem  refuza primirea acestuia,conform prevederilor legale.

In cazul in care produsele care ajung la noi prezinta sigilii rupte  sau alte urme de utilizare ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

S.C SATURN ACCESORY garanteaza faptul că va restitui contravaloarea oricaror articole cu conditia ca acestea să fie pastrate în stare corespunzătoare inainte de returnare si sa nu fie uzate.Va rugam să ne informati in cazul in care ati efectuat un retur.

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita în maxim 21 zile calendaristice,de la primirea coletului,prin transfer bancar.

Vă rugam să pastrati dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de returnare a eventualei reclamatii, iar în cazul marfii returnate, pana la momentul rambursarii banilor.