Showing all 9 results

PENE

Cauți pene decorative la metru, pene pentru rochii sau alte articole vestimentare?

Dacă dorești să îți accesorizezi un articol estimentar sau ești în căutare de pene decor pentru produse handmade, ești în locul potrivit. În magazinul nostru online avem multe modele de pene în  diferite culori: pene albe, pene colorate (roz, mov, grena, albastru, verde, bej) și pene negre. 


Cele mai folosite pene

pene strut

PENE STRUȚ

PENE PORUMBEL

Pene lebada

PENE LEBĂDĂ

pene cocos

 PENE COCOȘ

PENE DECORATIVE

Penele decorative pot fi folosite în produsele handmade, de la cercei cu pene, curele cu pene la măști cu pene pentru balurile mascate. Aceste măști venețiene decorate cu pene de struț și pietre prețioase, cu cât erau mai elaborat lucrate, cu atât indicau rangul mai înalt al persoanei care le purta. Numeroși designeri au dus mai departe acest trend și au pus pene chiar și la încălțăminte.  Folosim pene decorative și pentru faimoasele dreamcatchere care ne protejează copiii de visele urâte. 

PENE PENTRU ROCHII SAU ALTE ARTICOLE VESTIMENTARE

Penele au acaparat de-a lungul timpului lumea modei. Pornind de la boa-urile de cabaret și până în ziua de astăzi când folosim pene chiar și la rochiile de mireasă. 

Eșarfa boa sau șalul cu pene este o eșarfă cu o veche istorie, încă din era victoriană, unde era purtată pentru a simboliza bogăția. 

În anii 1920 rochiile ieșite din comun erau un must-have pentru orice domnișoară. Fie că era vorba de mărgele, franjuri sau pene, rochiile trebuiau să iasă în evidență! 

Penele au avut perioadele lor de glorie când erau considerate un accesoriu pentru îmbrăcăminte foarte elegant, dar au trecut și prin perioade când au fost considerate vulgare. 

Articolele vestimentare cu pene aplicate sunt amuzante și extravagante în același timp. În anii 2000 întâlnim numeroase haine cu pene aplicate: bluze cu pene de struț în loc de mâneci, rochii de voal, rochii mireasă etc.

IDEI PENTRU FOLOSIREA PENELOR

pene decor

PENE DECOR

Pene pentru rochii

PENE PENTRU ROCHII

ROCHIE CU BANDA DE PENE DE STRUȚ